Privat Proff
VB
Akkurat nå

Nå er det trendy med tradisjon!

Tradisjoner utgjør en stadig større del av trendbildet. Bruk og kast er ut, ekte historier og godt håndverk har tatt over.

Omsorg for natur og miljø er forenlig med et urbant liv, og i interiør og design har dette gitt utslag i hva slags materialer vi velger. God kvalitet, ekte materialer og iøynefallende detaljer benyttes for å skape stemningsfulle, lune rom i hele huset. 

3 veier til trendy tradisjon:

1. Gå for varighet!

Vær bevisst, planlegg kjøp og velg gode materialer med kvalitet. Varier mellom forskjellige materialer, stilrene linjer og organiske former. 

2. Hent inspirasjon fra naturen!

Innred med tre, planter, stein, økologisk hamp og bomull, bambus og ull – i tillegg til kobber, messing, keramikk og glass.

3. Velg norsk design!

– eller produkter med ekte historier, fremfor det upersonlige og masseproduserte.

Skal du pusse opp, forresten?

Uansett hvilke materialer du går for, anbefaler vi god dokumentasjon på arbeidet! Boligmappa.no er det eneste serviceheftet for bolig på nett som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Boligmappa følger boligen over tid, og VB leverer dokumentasjon på arbeidet vi har gjort og produkter som er installert, sånn at denne informasjonen blir lett tilgjengelig for deg og fremtidige eiere av boligen. Som boligkjøper kan du da være trygg på at det ikke er blitt gjort svart arbeid, og du får full oversikt!

Les mer i VB Idé!

Inspirasjon til deg som trenger litt energi, vann og varme. Det kan også hentes hos din nærmeste VB Rørlegger, eller du kan bestille det hjem.

Les VB Idé her

Fra VB Bloggen

Vasker du badet ditt på autopilot, og med vaskemidlene du alltid har brukt? Eller bruker du rådene du fikk da du flyttet hjemmefra? Det er ikke sikkert at verken rengjøringsmidlet eller mammas uovertrufne triks er bra for badet. Det kan faktisk være ødeleggende. Her er 5 vanlige feil du bør unngå.

Hvor henter du inspirasjon?  Er du en av dem som må ut i naturen, eller trenger du å kjenne pulsen på det urbane livet? Kanskje liker du bare å søke på nett eller å bla i interiørmagasin? Det kan uansett være lurt å ha et bevisst forhold til hva du gjør med det du finner, slik at du vet hvor ideene og tipsene er når du trenger dem. Hvis du skal pusse opp bad for eksempel. Vi har samlet de de beste måtene hvor du kan finne og ta vare på inspirasjon til oppussing av badet ditt, nettopp for at det skal bli litt enklere for deg.

Skal du få solgt boligen din til en god pris, må den fremstå så bra om overhodet mulig. Så hva gjør du med det slitte badet fra 1970-tallet som du aldri rakk å gjøre noe med? Vil det lønne seg å pusse det opp før du selger, eller skal du la være?