VB
Akkurat nå

Nå er det trendy med tradisjon!

Tradisjoner utgjør en stadig større del av trendbildet. Bruk og kast er ut, ekte historier og godt håndverk har tatt over.

Omsorg for natur og miljø er forenlig med et urbant liv, og i interiør og design har dette gitt utslag i hva slags materialer vi velger. God kvalitet, ekte materialer og iøynefallende detaljer benyttes for å skape stemningsfulle, lune rom i hele huset. 

3 veier til trendy tradisjon:

1. Gå for varighet!

Vær bevisst, planlegg kjøp og velg gode materialer med kvalitet. Varier mellom forskjellige materialer, stilrene linjer og organiske former. 

2. Hent inspirasjon fra naturen!

Innred med tre, planter, stein, økologisk hamp og bomull, bambus og ull – i tillegg til kobber, messing, keramikk og glass.

3. Velg norsk design!

– eller produkter med ekte historier, fremfor det upersonlige og masseproduserte.

Skal du pusse opp, forresten?

Uansett hvilke materialer du går for, anbefaler vi god dokumentasjon på arbeidet! Boligmappa.no er det eneste serviceheftet for bolig på nett som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Boligmappa følger boligen over tid, og VB leverer dokumentasjon på arbeidet vi har gjort og produkter som er installert, sånn at denne informasjonen blir lett tilgjengelig for deg og fremtidige eiere av boligen. Som boligkjøper kan du da være trygg på at det ikke er blitt gjort svart arbeid, og du får full oversikt!

Les mer i VB Idé!

Inspirasjon til deg som trenger litt energi, vann og varme. Det kan også hentes hos din nærmeste VB Rørlegger, eller du kan bestille det hjem.

Last ned VB Idé her

Fra VB Bloggen

Det å spare vann «står ikke høyt opp på lista» i de fleste husstander. Nei, vi tenker heller på å spare strøm og redusere kostnader.  Men visste du at disse faktorene er knyttet tett sammen? Enkle sparetiltak vil påvirke økonomien din positivt, være bra for miljøet, og godt for kroppen din.  

Nei, det er ingen spøk. De som har greie på det mener at toaletter med dusj, føn og fjernkontroll er standard i hjemmene våre om noen år. Dusjtoalettet har kommet til Norge for å bli. Det er bare å kaste fordommene og la seg begeistre!

Rørleggeren er gjerne en du ringer når det er krise. Når vannet ikke kommer ut av krana, eller når det fosser ut overalt. Og da er det ikke for en hyggeprat. Men det finnes faktisk anledninger for det også. Når du skal ha nytt bad for eksempel. Eller vaskerom. Eller begge deler. Det er nettopp da du bør invitere han eller henne hjem.