Privat Proff
VB
Akkurat nå

Nå er det trendy med tradisjon!

Tradisjoner utgjør en stadig større del av trendbildet. Bruk og kast er ut, ekte historier og godt håndverk har tatt over.

Omsorg for natur og miljø er forenlig med et urbant liv, og i interiør og design har dette gitt utslag i hva slags materialer vi velger. God kvalitet, ekte materialer og iøynefallende detaljer benyttes for å skape stemningsfulle, lune rom i hele huset. 

3 veier til trendy tradisjon:

1. Gå for varighet!

Vær bevisst, planlegg kjøp og velg gode materialer med kvalitet. Varier mellom forskjellige materialer, stilrene linjer og organiske former. 

2. Hent inspirasjon fra naturen!

Innred med tre, planter, stein, økologisk hamp og bomull, bambus og ull – i tillegg til kobber, messing, keramikk og glass.

3. Velg norsk design!

– eller produkter med ekte historier, fremfor det upersonlige og masseproduserte.

Skal du pusse opp, forresten?

Uansett hvilke materialer du går for, anbefaler vi god dokumentasjon på arbeidet! Boligmappa.no er det eneste serviceheftet for bolig på nett som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Boligmappa følger boligen over tid, og VB leverer dokumentasjon på arbeidet vi har gjort og produkter som er installert, sånn at denne informasjonen blir lett tilgjengelig for deg og fremtidige eiere av boligen. Som boligkjøper kan du da være trygg på at det ikke er blitt gjort svart arbeid, og du får full oversikt!

Les mer i VB Idé!

Inspirasjon til deg som trenger litt energi, vann og varme. Det kan også hentes hos din nærmeste VB Rørlegger, eller du kan bestille det hjem.

Les VB Idé her

Fra VB Bloggen

Nei, det er ingen spøk. De som har greie på det mener at toaletter med dusj, føn og fjernkontroll er standard i hjemmene våre om noen år. Dusjtoalettet har kommet til Norge for å bli. Det er bare å kaste fordommene og la seg begeistre!

Rørleggeren er gjerne en du ringer når det er krise. Når vannet ikke kommer ut av krana, eller når det fosser ut overalt. Og da er det ikke for en hyggeprat. Men det finnes faktisk anledninger for det også. Når du skal ha nytt bad for eksempel. Eller vaskerom. Eller begge deler. Det er nettopp da du bør invitere han eller henne hjem.

Badekaret er i ferd med å få sin renessanse igjen, til glede for både store og små. Og mye har skjedd på badekarfronten de siste årene. I dag du får du badekar i de fleste former og fasonger; runde, rektangulære, med dusjhjørne, eggformede, ovale, frittstående eller innbygget. Mulighetene er mange, men hva er lurt å velge? Her er noen råd.